Chrissie Westbroek benoemd tot nieuwe penningmeester Stichting Facilitair Bedrijf Kampong

Per 1 september 2024 is Chrissie Westbroek aangesteld als de nieuwe penningmeester van de Stichting Facilitair Bedrijf (SFB) Kampong. Deze benoeming, unaniem goedgekeurd door het bestuur van SV Kampong, vond plaats op advies van de benoemingscommissie. Westbroek neemt de rol over van Engel Koolhaas.

Chrissie is geen onbekende voor Kampong: haar twee zoons spelen bij de jeugdteams van Kampong Voetbal, en haar gezin woont in Utrecht Oost. Als oud-waterpolospeelster en regelmatige bezoeker van de legendarische Kampong-hockeyfeesten heeft ze door de jaren heen een sterke band met de vereniging opgebouwd. “Kampong is een indrukwekkende organisatie met grote clubs en maar liefst zes sporten. Nu mijn zoons hier spelen, zie ik nog meer van de dynamiek en de mogelijkheden binnen de club. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen,” aldus Westbroek.

Naast haar sportieve betrokkenheid brengt Chrissie veel professionele ervaring mee. Ze studeerde Fiscale Economie en is Registercontroller. Momenteel werkt ze als consultant bij EY, waar ze haar expertise in financiële vraagstukken verder heeft ontwikkeld. Daarnaast heeft ze ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de horeca als ondernemer binnen het familiebedrijf in Utrecht.

Barbara Burgering – van der Vijver, voorzitter van SV Kampong, sprak namens het bestuur haar enthousiasme uit over de komst van Chrissie: “Chrissie is een schot in de roos voor ons gezien haar persoonlijkheid, financiële kennis en ervaring met horeca. We zijn heel blij met haar komst en hebben het volste vertrouwen dat zij de rol van penningmeester met verve zal vervullen.

Daarnaast willen we Engel Koolhaas hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting Facilitair Bedrijf. Hij heeft de Stichting zodanig op de kaart gezet en geprofessionaliseerd dat Chrissie verder kan bouwen op een stevig fundament.”